4 de noviembre de 2012

Problemes de senyalització

Sovint ens queixem tots de com van de malament les coses més banals, i acostumem a donar-li la culpa a qui governa. Llavors, quan l’Administració decideix actuar per donar resposta a aquesta petició popular, de tant en tant no dóna amb la tecla adequada i el remei pot ser pitjor que el problema.
Ve això al cas perquè, a Castellar, es detecten alguns problemes en la senyalització vial que causen algun mal de cap, quan no directament fan que la gent no en faci el més mínim cas. Un exemple evident el trobem a la carretera, a l’alçada del “Viena” on s’ha pintat una ratlla continua a l’asfalt, de manera que els vehicles direcció Castellar que vulguin accedir a aquest establiment o a la Ronda de Turuguet han d’arribar fins al semàfor davant l’IES i girar la plaça.
En principi pot no ser una mala idea, ja que entre altres problemes estalviem possibles taps de trànsit a la carretera, però algú es va oblidar d’un petit detall: encara es conserva el senyal de trànsit de prohibició de girar a l’esquerra, quan la nova ratlla continua fa que sigui una via de sentit únic. Conclusió: encara hi ha vehicles que giren a l’esquerra quan, en principi, hauria d’estar prohibit.
També és significatiu el cas de la sortida del “Dia” Per no posar dos senyals de trànsit del mateix color, suposem, la senyalització actual no fa pensar que estigui prohibit girar a l’esquerra quan es surt d’aquest indret, quan hi ha un disc maquíssim que prohibeix girar a l’esquerra amb força lògica. Sense oblidar-nos del pas de vianants que des del PP de Castellar hem demanat al Equip de Gobern en diverses ocasions al carrer Mestre Pla, cantonada amb Avinguda Sant Esteve. “entre altres carrers del nostre poble mal senyalitzats”
Com és normal, més d’un ha posat el crit al cel davant aquestes incongruències que algú al nostre ajuntament hauria d’haver posat remei fa bastant temps. I no posem com a excusa les retallades, que no és moment d’acudits. De tant en tant una mica de dedicació per fer les coses ben fetes evitarien alguns ensurts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger