27 de julio de 2012

Primer any a l'Ajuntament

El mes de maig de 2011 es van fer les darreres eleccions municipals. Com tothom sap, el PPC hi va aconseguir dos regidors, la millor manera de tornar a formar part de l’Ajuntament de Castellar.

Per a aquesta formació ha estat un any ple d’avatars de diversa índole. Tornar al consistori, amb un equip de persones nou i amb unes immenses ganes de participar a la vida municipal ha resultat una tasca d’allò més gratificant. Adaptar-se a la vida municipal, tenint en compte a més que l’actual equip de govern gaudeix d’una àmplia majoria absoluta, ha requerit una bona feina d’adaptació no sempre fàcil. Transcorregut el primer any, creiem que el balanç ha de ser positiu.

Dins la nostra modesta representació s’ha fet la tasca de control i fiscalització que es podia esperar. Potser la nostra tasca no ha tingut un ressò especial, cosa lògica davant el pes de l’equip de govern i la poca atenció que els mitjans de comunicació municipals ens han dispensat, però el que importa és que aquí hi som. Des de fa mesos, cada divendres el nostre portaveu Antoni Carpio està a la Ajuntament a disposició de tots els ciutadans que ho desitgin per atendre les seves preguntes, queixes i inquietuds. És algú que s’interessa per les inquietuds de la gent i poden tenir per segur que aquestes propostes es fan arribar allà on convingui perquè siguin escoltades. És més, hem tingut la visita d’alguns diputats al Parlament de Catalunya per interessar-se de la situació del nostre municipi, i això no seria possible si la nostra tasca no fos coneguda.

Tampoc és moment de penjar-se medalles sobre qui fa més propostes o menys, o de qui crida més o menys en els plens. Fer oposició a una majoria absoluta exigeix un esperit constructiu, i no ha de degenerar en aldarulls com tan acostumats ens tenen certes forces polítiques de la oposició. Ocasions per fer gresca també les hem tingut, però creiem que la tècnica del diàleg, de parlar amb tothom, és més efectiva i a la llarga és el que la ciutadania agraeix. No cal que ens busquin en grans manifestacions que només fan soroll; però quan es tracti de seure per parlar, allà hi serem. No és tan vistós, però sí més agraït.

El cas és que això continua. Podem avançar que després de l’estiu tenim moltes coses a dir i alguna sorpresa important, uns dels temes a destacar és la inauguració de la nova seu del PPC de Castellar. I, tot i que la nostra veu és molt dèbil, cal que tot Castellar sàpiga que pot comptar amb el PPC com un partit al servei dels ciutadans, que vetllarem pels seus interessos i per buscar la solució a tot allò que pugui preocupar-li. I això sempre amb respecte a tothom i voluntat de col·laboració, per més que el preu sigui que no se’ns doni el ressò que de tant en tant caldria. Bones vacances a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger