29 de marzo de 2011

Nota de Prensa

Publicado en l'Atual

Antonio Carpio es presenta oficialment com a candidat del PP

El partit es planteja superar els 408 vots que va obtenir fa quatre anys que el van deixar a les portes d'obtenir representació
Jordi Rius
El Partit Popular de Castellar ha estat el darrer en presentar el seu cap de llista. Antonio Carpio va protagonitzar ahir l'acte de presentació com a candidat dels populars a El Mirador que va comptar amb el suport de càrrecs comarcals del partit a més de la diputada Eva García. La sala d’actes d’El Mirador es va omplir de gent disposada a donar el seu suport al candidat popular. Carpio va explicar que "no esperàvem tanta assistència de públic a l'acte que va servir per transmetre el que volem per Castellar"

El PP va obtenir fa quatre anys 408 vots i va estar a punt d’obtenir representació. Carpio considera que el partit podria arribar a tenir 1.000 vots, un resultat similar al de les autonòmiques de novembre, tot i que els resultats als dos comicis -autonòmics i locals- no es poden comparar. Malgrat això, el candidat del PP ha explicat que "hi ha molta gent que demana canvi i el PP hi ha de ser".

Antonio Carpio considera que el suport rebut ahir -tant de públic com de la cúpula del partit- és perquè "som un partit nou, amb gent jove, que té les coses clares i amb ganes de treballar". Si entra al consistori, el PP vol que es faci una revisió dels impostos i, "fins i tot baixar-los" admet Carpio, a més d'incidir en una política més favorable cap al teixit industrial i als emprenedors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger