15 de mayo de 2015

Un manteniment més eficaç

Com a totes les llars, a tots ens agrada tenir la casa ben endreçada i bonica. És per això que dediquem temps i diners no només a tenir-la neta, sinó també a que si hi ha reparacions a fer es facin sense retard. I tampoc és gens estrany que de tant en tant ens decidim a substituir aquells estris de casa que s'han quedat obsolets o que ja no funciones i fan més nosa que utilitat.
Aquesta obvietat que qualsevol signaria, sembla que alguns no apliquen prou bé en la llar comú de tots els castellarencs. Durant aquesta darrera legislatura hem rebut infinitat de queixes de molts ciutadans sobre l'estat del mobiliari urbà, sobre l'estat de conservació de les voreres i de l'arbrat de les mateixes, sobre l'estat deficient de l'enllumenat públic en diversos indrets de la nostra vila... I la llista podria ocupar diverses pàgines, i que consti que no parlem ara de les urbanitzacions. Parlem del casc urbà tradicional de Castellar, i aquí la cosa ja comença a posar-se seriosa.
Tret de situacions molt puntuals a causa de fenòmens climàtics o situacions sobrevingudes, s'ha detectat una sensació de desídia per part d'alguns rectors municipals vers les petites reparacions que cal al centre del poble que clamen al cel. No es pot trigar tres anys a reparar un parc infantil, ni haver d'esperar a que hi hagi algun ferit sigui quina sigui la seva gravetat per tapar els arbres de certs carrers. Tampoc es pot permetre que els semàfors es passin mesos amb llums apagades perquè no s'ha preocupat ningú per reparar-ho. Des del PPC de Castellar hem promogut un bon nombre d'iniciatives amb els rectors municipals per dur a terme aquestes reparacions, moltes amb èxit, però que ens referma en aquesta sensació de que no s'arreglen coses si no hi ha algú que reclama, com ha estat el nostre cas.
I és per això que en aquesta propera legislatura volem crear una figura de supervisor de tots aquestes petits defectes que veu tothom per prendre nota dels mateixos, i poder donar una resposta ràpida amb la reparació, la modificació o la mesura que calgui en cada moment, en el ben entès que els miracles costen una mica més i que algunes actuacions hauran de complir determinats requisits per dur-les a terme. El que no podem seguir suportant és aquesta sensació de deixadesa que fa mal a la vista i que, ves per on, ara que venen eleccions algunes obres s'han arreglat ràpidament. Si a casa nostra no ho fariem, a la nostra llar que és Castellar tampoc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Facebook Twitter YouTube Planetaki

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger