15 de mayo de 2015

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual


15/05/2015 - Actualitat
Manteniment exclusiu a les urbanitzacions
El PP proposa un responsable tècnic municipal que en tingui cura
Redacció
El PP considera urgent donar un tomb al manteniment i reparacions de l'espai públic de les urbanitzacions de Castellar del Vallès. Per això, proposen de cara al pròxim mandat designar un responsable tècnic municipal que tingui cura de forma exclusiva de les urbanitzacions de Castellar. "És una proposta necessària i reclamada pels veïns que tan sols volen un tractament just i equitatiu al nivell dels impostos que paguen", expliquen els populars a través d'una nota de premsa. El seu cap de llista, Antonio Carpio apunta que "aquest tècnic o tècnica responsable de la cura i conservació de les nostres urbanitzacions a més d'estar a peu de carrer establirà un ordre de prioritats, realitzant un estudi de l'estat actual per adoptar les mesures que siguin necessàries al llarg de la legislatura".
El PP local presenta aquesta iniciativa "enfocada directament a les urbanitzacions".Els populars afirmen que al llarg d'aquests quatre anys han instat a millorar el seu estat i ara "és el moment de canviar de model, assignant una persona dedicada per vetllar per l'estat de les mateixes de manera que rebin un servei eficaç, proper i efectiu", diu Antonio Carpio.
Segons afirmen els populars, el paviment es troba en un estat "lamentable" i que les reparacions de l'asfalt majoritàriament són "pedaços que solen coincidir amb períodes electorals". Carpio sosté que "la neteja, manteniment i conservació és una tasca que ha de ser contínua i perllongada en el temps i per això proposem dotar-la d'una partida econòmica per als pròxims quatre anys".
El PP també creu que cal buscar solucions per a Can Font, "on el rebut de l'aigua és desorbitat i s'ha d'equiparar a les mesures preses pels Airesols, però la solució no passa per incrementar el rebut als ciutadans del nucli urbà, s'ha d'arribar a un acord amb l'empresa que aporta el subministrament i fer-ho immediatament".
Finalment també proposen millorar sensiblement la senyalització de les zones de natura que envolten les urbanitzacions "com s'ha fet a la zona de Can Barba a petició del nostre grup".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Facebook Twitter YouTube Planetaki

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger