26 de abril de 2013

Civisme

Davant la campanya que ha decidit iniciar el nostre Ajuntament informant de les conseqüències que comporten les actuacions i actituds incíviques, no podem fer res més que donar el nostre suport i enhorabona a aquesta iniciativa.

Algun cop hem parlat sobre aquesta qüestió, i és ben cert que amb un mínim esforç per part de cadascun de nosaltres es veu beneficiada tota la comunitat. Primerament per la millora en la convivència general, però és ben cert que alguns comportaments no gaire adequats tenen a més conseqüències econòmiques que ens afecten a tots. Ja fa anys es va publicar un estudi a l’Ajuntament de Barcelona on s’explicava l’impacte econòmic de netejar els xiclets que la gent llença a la vorera del carrer, i era espectacular. Per tant, si amb aquesta campanya es pren consciència del mal que es pot ocasionar a la col·lectivitat amb actes sovint petits però que poden resultar transcendents per a tothom, haurà valgut la pena.

Com és normal, hem d’esperar al desenvolupament dels continguts de la campanya i l’enfocament que es vulgui donar-li per a calibrar la seva possible eficàcia, però insistim un cop més que, en principi, es tracta d’una iniciativa a la que hem de donar el suport que li calgui per arrencar.

Només un petit comentari d’humor negre: si aquesta campanya amb aquest missatge “No siguis brètol” hagués estat una proposta del PP, els qualificatius en contra seva que haurien caigut serien brutals. Que cadascú tregui les conclusions oportunes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger