17 de enero de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Atual

El PP obre una ronda de contactes amb empresaris i comerciants per conèixer les seves inquietuds i necessitats

El partit rebrà a partir d'aquest divendres a la tarda la ciutadania al seu despatx de l'Ajuntament
Redacció
La darrera junta del PP ha decidit obrir una ronda de contactes amb empresaris, comerciants i altres col·lectius de Castellar per conèixer de primera mà quines són les seves inquietuds i necessitats davant de la complicada situació econòmica per la qual es troba el municipi, Catalunya i l’Estat. En aquestes trobades, es vol també informar de les mesures que el govern de l’Estat, comandat pel PP, està adoptant per combatre la crisi actual, atenent al mateix temps les consultes i suggeriments que puguin sorgir i que es puguina adreçar al consistori.
L’anunci coincideix amb el fet que, a partir d’aquest divendres a la tarda, el PP de Castellar atendrà la ciutadania al despatx que té el partit a l’Ajuntament. Amb aquesta iniciativa, es pretén complir amb un dels compromisos electorals dels populars, que és mantenir informada la ciutadania.

El PP afirma que, en matèria econòmica, es vol seguir lluitant per aconseguir que l’IAE es pugui fraccionar a Castellar tal i com el partit va sol·licitar tant en les comissions com al ple extraordinari d’ordenances i pressupostos del mes de novembre, de la mateixa manera que fan altres municipis del voltant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger