27 de enero de 2012

Descrèdit de la classe Política

Per més cops que es digui, mai semilla prou: estem en una situació de crisi veritablement terrible. Només cal veure les previsions que estan fent diversos organismes per veure que no és cap broma. En aquests casos es poden fer dues coses: o posar-se cadascun dins les seves possibilitats a treballar de valent per, com a mínim, intentar que la cosa millori, o perdre el temps en controvèrsies irrellevants.

Des del Partit Popular hem iniciat una sèrie d’actuacions per a traslladar a tota la població quines son les mesures que s‘han pres des de Govern central i que afecten a tota la població, al temps que volem promoure un seguit de reunions amb diversos col·lectius de la nostra població per interessar-nos per les seves inquietuds i atendre els seus suggeriments i idees per millorar la situació actual. Ja sabem que la nostra força és minoritària, però la nostra intenció és que aquestes veus no es quedin sense interlocutor, al temps que hem de fer pedagogia sobre quines han estat les mesures que s’han dut a terme, cosa que altres governs en general no han fet en els darrers temps. No ens cansarem de repetir-ho: les mesures econòmiques ja de tots conegudes han estat preses amb molta dificultat, però davant del panorama no hi havia una altra sortida.

El més lamentable de tot això és comprovar que en altres indrets polítics la desorientació és força preocupant. Es de tots conegut que el nostre Ajuntament va aprovar un important pujada en els tributs municipals, però que ara vulguin fer-se els ofesos per la decisió del Govern central que afecta a l’IBI resulta absurd. Ja ho hem dit algun cop: si haguessin administrat una mica millor els darrers temps, no haurien fet la seva pujada per innecessària. Tampoc és que CiU sigui molt coherent, ja que com a responsables de la Generalitat han aplicat mesures força impopulars; però amb aquesta peculiaritat de no voler-se apropar al PP es cau sovint en el ridícul, ja que no resulta fàcil d’explicar que unes decisions impopulars sí es poden adoptar en una administració però no en altres.

En altres casos es perd el temps en polèmiques totalment alienes a la vida municipal i que poden encendre passions molt perilloses.
Seguir parlant de qüestions identitàries basades ara en temes econòmics és un sofisma de manual, i que els seus promotors demostren no haver-se llegit un llibre de George Orwell titulat “Rebelió a la granja”.
Que cadascun tregui les seves conclusions. O deixem d’una vegada les lluites de saló i ens posem a treballar tots de valen en buscar solucions a la gent, o el que farem és ajudar al descrèdit de la classe política.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger