12 de diciembre de 2011

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP atendrà de manera habitual els veïns de Castellar els divendres a la tarda a partir del pròxim 20 de gener

Els populars -que, de moment, no disposen de seu pròpia a la vila- afirmen que la mesura s'ha pres arran de les "moltes peticions rebudes"
A partir del pròxim dia 20 de gener, el portaveu i regidor del Partit Popular (PP), Antonio Carpio, es posa a disposició de tots els castellarencs i castellarenques per a atendre qualsevol dubte o qüestió que els hi interessi. Segons han informat els populars castellarencs, Carpio "ho farà personalment tots els divendres, de 15:30 a 19:30 hores, als despatxos que disposa el PP a l’Ajuntament o a l’edifici Mirador". Per contactar amb el PP local, enviar consultes o peticions només caldrà enviar un correu electrònic al portaveu a l'adreça acarpio@castellarvalles.cat.

Segons una nota de premsa del PP "aquesta iniciativa ha sorgit a conseqüència de les moltes peticions que hem rebut dels ciutadans de Castellar en quant a rebre una atenció més personalitzada i directe amb els seus representant municipals, i més concretament amb els que formen part del PPC". També expliquen que aquest és un primer pas que els hi ha de donar l’empenta necessària "per establir una seu permanent a Castellar".

El PP garanteix que tots els castellarencs que els facin arribar sol·licituds i aportacions  "seran escoltats" i en la mida de les  possibilitats del grup municipal popular "seran convenientment satisfets".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger