22 de marzo de 2015

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

21/03/2015 - Actualitat
"En la política municipal el primer és el poble"
Antonio Carpio s'ha presentat aquest matí de dissabte com a cap de llista del PP a les eleccions municipals del maig
Anna Parera
El Partit Popular (PP) de Castellar del Vallès ha presentat aquest matí de dissabte el seu candidat a l'alcaldia, Antonio Carpio, a les properes eleccions municipals del maig. L'acte de presentació ha tingut lloc a la Sala d'Actes d'El Mirador davant més d'una seixantena de persones, segons els organitzadors.

Antonio Carpio, que és el segon cop que es presenta com a cap de llista del PPC local, ha expressat la seva voluntat de posar els interessos de Castellar per damunt de les sigles d'un partit. "No vull esborrar les meves sigles, però en la política municipal el primer és el poble, per davant de les sigles del partit, i això és el que he demostrat en aquesta legislatura i ho seguiré fent", ha afirmat Carpio. Una intenció que reflecteixen en l'eslògan de campanya Allò que m'interessa és Castellar, que, segons el candidat recull la feina que està fent el PP al consistori. "He pres decisions per davant del meu partit i donant suport als més desafavorits, acostant-me a propostes de la PAH i hem demostrat que el Partit Popular som gent del poble", ha explicat Carpio.

El candidat a l'alcaldia també ha presentat les línies que marcaran l'actuació del partit en la propera legislatura. El foment de l'economia, mitjançant el creixement de l'ocupació a Castellar, fent baixar l'atur i ajudant més "a les famílies amb problemes econòmics, perquè durant aquests quatre anys hem vist que han patit molt i s'ha d'estar molt més a prop d'aquestes famílies i fer un seguiment de la seva situació, sobretot, si estan en risc de desnonament". Tanmateix també es vol incidir en fer complir l'ordenança de civisme i en el compromís de "treballar per arribar a un acord ferm que Castellar tindrà unes bones comunicacions" perquè, segons Carpio, quan això passi hi haurà un creixement de l'activitat econòmica a la vila i als seus polígons.

La presentació ha comptat amb el suport d'Alberto Fernández Díaz, portaveu i candidat del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, que ha fet una intervenció on ha destacat la qualitat de "pacients i perseverants" que recull també les sigles del PP i que la secció local i, en concret, Antonio Carpio tenen. Fernández Díaz ha valorat positivament la feina que està fent l'equip local i ha animat Carpio a seguir treballant en aquesta línia de recollida d'iniciatives i de posar-se al servei dels ciutadans.

En finalitzar l'esdeveniment, Antonio Carpio s'ha mostrat satisfet, tot i que ha lamentat que el dia no ha acompanyat massa. El candidat ha valorat l'obtenció de 2 regidors en les passades eleccions el 2011 i ha mostrat la seva confiança en obtenir un resultat millor en els comicis d'enguany, després de la feina que porten fent durant aquests quatre anys de legislatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger