11 de noviembre de 2011

Ja estem en campanya

La setmana passada vam parlar d’ordenances i pressupostos, aquesta no. Ja ho faran la resta de grups municipals, la setmana que ve continuarem nosaltres.

Com ja és conegut per tots, el passat dijous 03/11 va començar, ara ja de debò, la campanya electoral de les eleccions generals que es celebraran el pròxim 20 de novembre. Fins i tot ja s’ha fet el tan esperat debat entre els candidats a la presidència del Govern, Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba, amb el resultat de tots conegut.

Hi ha molt en joc aquest cop. La situació és prou dramàtica com per no fer més bromes i buscar solucions ja. Per una banda, es pot triar entre seguir amb la mateixa desorientació que fins ara, tot esperant que les solucions vinguin caigudes del cel sense fer-hi res, i fent ara propostes que, de no ser perquè han tingut set anys per a aplicar-les i vénen de qui vénen, causen perplexitat si no indignació. També es pot triar millor, entre els que sí que poden aportar solucions a la crisi actual que, és clar, no arreglaran en quatre dies però que tampoc es quedaran de braços creuats esperant que vingui Obama a posar-hi remei.

També és el moment d’acabar amb els discursos ploraners, de donar la culpa dels nostres mals als altres, molt especialment a Madrid, quan han tingut la clau de millorar-ho tot amb un any d’antelació i van preferir mercadejar, i ara es queixen. És el moment que les solucions siguin globals, per a tots; és a dir, per a tota Espanya, de la que formem part i amb la que sortirem plegats de la crisi.

El PP està disposat a encapçalar aquesta nova via que hem de dur a terme tots, i ja hem demostrat amb anterioritat que podem fer-ho. No serà fàcil, ja ho sabem, però tenim el convenciment que sortir de la crisi és possible amb l’esforç de tots, començant pel nostre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger