28 de enero de 2011

Ciutadans de primera i altres ....

Esta es la nota de prensa que se ha enviado al Semanario l'actual de Castellar del Vallés.
Nos enviaron un email indicándonos que la semana pasada no podían publicarla por espacio y nos ofrecieron publicarla en la Web y accedimos, viendo que no era publicada en la Web se reclamó el motivo, muy amablemente nos indicaron que la intención era realizar una entrevista para la radio y posteriormente se publicaría en la Web, se realizó la entrevista y se publicó en la Web parte de la entrevista, no se publicó
la nota, hoy, día de salida del Semanario publican parte de la noticia colgada en la Web. Otros grupos municipales publican notas de prensa y se transcriben íntegramente en la Web y en el semanario, esto está comprobado ya que publican lo mismo en ediciones de pago. Denunciamos la actuación del Semanario por no respetar el texto. Podéis ver vosotros mismos como y en que se parece la nota de prensa una vez publicada.
Ciutadans de primera i altres ...

Recentment hem vist publicat com l'ajuntament invertirà en la construcció i millora de 186 Guals de Vianants, mesura que arriba tard després de quatre anys de govern, aquestes intervencions estan destinades només al nucli urbà. Volem denunciar actuacions com aquesta, quan el seu abast només repercuteix a una part de la població i són escasses i insuficients, potser al regidor de Via Pública, Sr Aleix Canalis haurem de recordar-li que Castellar és una població extensa amb nucli urbà i urbanitzacions i és en aquestes últimes on habiten uns 3.600 ciutadans que no són de segona, que paguen els seus impostos igual, tenint dret a veurel’s reflectits en els seus carrers, inversions de millores i condicionament, de la mateixa manera que al nucli urbà, tenir cura del estat de les voreres, carreteres, accessos, desguassos, il·luminació dels seus carrers i murs en mal estat.


A l'Alcalde el convidem a rectificar els quatre anys d'oblit al qual ha sotmès a les urbanitzacions de la nostra Vila i a prendre mesures per eliminar les barreres arquitectòniques que hi ha fora de les vies d'accés a les dependències municipals. Aquest és l'estat d'alguna via a l’Airesol D i el Balcó, són aquestes menys importants?

Esto es lo que queda de ella,......

El PP critica a'estat de les urbanitzacions

El PP crtica que la darrera reforma de 186 guals de vianant per reduir les barreres arquitectòniques "arriba tard" i s'ha centrat només al nucli urbà. Segons Víctor Martos, responsable de comunicació del PP local l'actuació s'ha fet "al final del mandat socialista, com una campanya de publicitat per la ciutadania". La demada del PP és que tots els castellarencs siguin tractas com a "ciutadans de primera". El consistori assegura que es reformaran "la totalitat dels guals"  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger