12 de noviembre de 2010

Nota de Prensa

Publicado el l'Actual

El PP ja disposa de nova junta local

Presidida per Javier Martínez, compta amb l'exregidor Josep Maria Gallès com a tresorer
Dimecres de la setmana passada es va formalitzar la nova junta del Partit Popular a Castellar del Vallès. La nova junta està presidida per Javier Martínez -al centre de la imatge- i compta amb el suport de l’exregidor Josep Maria Gallès (tresorer), que va estar a l’Ajuntament entre els anys 1995 i 1999.

A més de Martínez i Gallès, completen la junta Antonio Carpio com a secretari i els vocals Antonio Capilla i Víctor Martos. A l’acte de constitució de la junta, hi va estar present Salvador Carmona, membre de l’executiva del PP a la comarcal.

Darrerament, el PP ha presentat un pla per ajudar les famílies per arribar a finals de mes, sobretot davant la situació de crisi i “davant de la manca de mesures del govern per fer-hi front”, segons explica el PP en una nota de premsa.

Aquest pla anticrisi local consta de cinc accions concretes. La primera és aconseguir ajuts per pagar l’aigua i el llum a la gent gran i a les famílies que tenen problemes econòmics.

El segon punt consisteix en reduir l’Impost de Béns Immobles (IBI) , el gual i la taxa de residus entre altres impostos i taxes. Una tercera línia d’aquest pla seria la concessió d’ajuts per al lloguer d’habitatges. En el quart punt d’aquest pla d’acció hi ha l’aplicació de mesures per a conciliar la via laboral i professional, com ara les ajudes per al pagament de la quota mensual d’una llar d’infants. Com a darrer punt d’aquest paquet de mesures per ajudar les famílies a arribar a final de mes, els populars proposen la creació d’una bossa de prèstec per a les famílies que puntualment no poden fer front a la quota de la hipoteca.

El pla se suma al pla de foment del treball que el PP també va presentar fa alguns dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger